Luchtfoto Waddengebied (Foto: Meindert van Dijk)

Wadden als inspiratiebron

Het veelzijdige en dynamische Waddengebied is een rijke inspiratiebron voor kunstenaars. Wad-Art biedt informatie over en promotie van kunst uit en over het Waddengebied: fotografie, beeldende kunst, muziek, podiumkunst en meer. Wad-Art is een initiatief van Waddenfotograaf Meindert van Dijk.

Facebook

De Facebook groep Wad-Art gaat over kunst uit en over het Waddengebied. Woont of werkt u als kunstenaar in het Waddengebied of heeft uw kunstvorm betrekking op het Waddengebied? Vraag dan via Facebook uw lidmaatschap aan voor deze Facebook groep. Wanneer u bent toegelaten kunt u berichten plaatsen en reageren op berichten van anderen.

Waddenfotograaf Meindert van Dijk

Wad-Art is tevens het label waaronder ik als Waddenfotograaf de schoonheid, de schitterende natuur en de dynamiek van het Waddengebied fotografisch vastleg.

Kunstzinnige én inspirerende natuur- en landschapsfoto's voor thuis of in uw werkomgeving. De Wad-Art kunstfoto's zijn ook bijzonder geschikt voor exposities en presentaties.

Kunstfotografie

Als professioneel fotograaf help ik u graag met het fotograferen van uw kunst, bijvoorbeeld voor uw website, de sociale media, uw folders en brochures.

Zie ook: