Contact

Dit is de centrale contactpagina voor:

Adres

Boargemaster Dukerstrjitte 34
8855 CZ Sexbierum
M 06-46264523

K.v.K.: nr. 01080027.
BTW-nr: NL001261421B67

Kop koffie?

Ik ben ben beschikbaar voor leuke klussen in het Waddengebied, waarbij ik mijn talenten, kennis en ervaring kan benutten, maar waarbij ik ook nieuwe kennis en ervaringen kan opdoen. Gaan wij eens ergens in Friesland een kop koffie met elkaar drinken? Geheel vrijblijvend? Ik hoor graag waar je mee bezig bent, wat je grootste uitdaging is en waar ik je wellicht mee kan helpen.

Telefonische bereikbaarheid

Ik heb mijn mobiele telefoon regelmatig op 'zacht' staan of helemaal uit. Vooral wanneer ik bezig ben met fotograferen, auto rijd, in een overleg zit of wanneer ik anderszins niet gestoord wil worden. Wanneer ik de telefoon niet beantwoord spreek dan gerust de voicemail in of stuur een e-mail of Whatsapp bericht.

Disclaimer

Het samenstellen van deze websites is op een zo zorgvuldig mogelijke wijze geschied. Hierbij is zoveel mogelijk rekening gehouden met de relevante wet- en regelgeving, alsook met verschillende richtlijnen en gedragscodes voor zowel het fotograferen als het samenstellen van een website.

Meindert van Dijk aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van onverhoopte onjuistheden en onrechtmatigheden in deze websites. Degene, die desondanks meent in zijn/haar belangen te zijn geschaad, wordt verzocht rechtstreeks contact op te nemen met Meindert van Dijk of te schrijven naar mijn adres: Boargemaster Dukerstrjitte 34, 8855 CZ Sexbierum.

 

CONTACTFORMULIER

Heb je een vraag of opmerking?

Je kunt hier direct contact met mij opnemen.