Featured

Wandelcoaching in het Waddengebied

Als ervaren wandelcoach, natuurgids en waddenfotograaf coach en begeleid ik je - alleen of in kleine groepen - graag tijdens wandelingen en vaartochten in, op en rond het Waddengebied. Ik vind het fijn om je er tot rust te laten komen. Om je te vertellen over dit unieke en dynamische natuurgebied. En om je het Wad te laten zien, te ruiken, te voelen, te proeven

Zelfcoaching

Herken je dat? Dat je soms snel geïrriteerd raakt? Dat een relatief onbetekenende gebeurtenis voor jou de druppel is die de emmer doet overlopen?

Ik had dat deze week ook. Tijd om mijzelf eens te coachen!  (Wordt vervolgd)

Heb je behoefte aan rust en stilte in je drukke leven?

Heb je behoefte aan rust en stilte in je drukke leven? Wil je graag even ontsnappen aan de dagelijkse stress en spanningen? Dan is wandelen met een wandelcoach in de prachtige Friese natuur de perfecte oplossing voor jou!

Kies nu voor éénmalige of terugkerende wandelcoachsessies!

Eénmalige of terugkerende wandelcoachsessies? Kies wat bij jou past! Vanaf 2023 bied ik geen wandelcoachtrajecten meer aan, maar alleen nog losse wandelingen van maximaal zo'n 3-5 km.

Sparren?

SPARREN? Nee, geen kerstbomen, maar met elkaar van gedachten wisselen.

De periode rond kerst en de jaarwisseling is voor velen een periode van van bezinning. Hoe gaat het eigenlijk met mij? Doe ik het wel goed? Moet ik andere keuzes maken?

Interview 'Wandelen met lotgenoten in Friesland' in Hematon Magazine

Het zomernummer van het Hematon Magazine bevat een leuk interview met mij over het wandelen met lotgenoten in Friesland.