Wat ik het liefst doe? Mensen helpen bij het vinden van rust en stilte!

Wat ik het liefst doe? Mensen helpen bij het vinden van rust en stilte!

Krijg jij wel eens de vraag wat je het liefste doet? Wat jouw passie is? Ik kreeg deze vraag laatst ook en ging er even voor zitten om hier op een rijtje te zetten wat ík het liefst doe, waar ik het liefst mee bezig ben.

Het is mijn passie om mensen als jou en mij te helpen bij het vinden van rust en stilte. Thuis, op het werk en in de natuur. Maar vooral in het hoofd!

Daarbij benut ik alle kennis en ervaring die ik in mijn ruim 66-jarige leven heb opgedaan. Als politieman, als fotograaf, als natuurgids en als wandelcoach. Als leidinggevende bij de overheid en als ondernemer. Maar ook privé als zoon, als echtgenoot, als vader én als levensgenieter. Kortom: als mens, compleet met al mijn talenten, gebreken en gezondheidservaringen.

Ik neem je mee de natuur in. Ik laat je de zon, de wind en de regen bewust voelen op je huid. Ik laat je de natuurgeluiden horen en de stilte ervaren. Ook laat ik je de zilte zeelucht ruiken en de heerlijke boslucht na een regenbui.

Ik laat je de natuur fotograferen. Van weidse landschappen tot close-ups van geurende bloemen, kleurige herfstbladeren en verrassend gestructureerde boomschors.

Zo help ik je om je hoofd leeg te maken. Om nieuwe energie op te doen voor de dingen die je graag wilt.

Als bonus ontdek je zelf hoe je hierdoor creatiever wordt en oplossingen vindt voor lastige keuzes en onoplosbare problemen. Hoe je ontdekt wat je écht wilt in je leven!

Door het stellen van open vragen en het betrekken van elementen uit de natuur help ik je hierbij. Neem nu contact met me op voor een afspraak.