Boek zelf gelezen?
Ik ben erg benieuwd wat je ervan vond. Mond-tot-mondreclame is erg belangrijk voor mij.
Dus ben je enthousiast? Laat dan een recensie achter op de website waar je het boek hebt gekocht. Dat wordt enorm gewaardeerd!’

Reacties

Je vindt hieronder (deels geanonimiseerde) reacties op het boek(project)


"De aanleiding voor het boek was verre van vrolijk, maar dat het heeft geleid tot dit prachtige overzicht van de tuinen in het MCL is heel bijzonder. Nu heb ik meer dan dertig jaar in het MCL rondgelopen en uiteraard ook naar de tuinen gekeken, maar uw kennis op dit gebied en de manier van beschrijven zet het MCL-terrein in een volkomen ander perspectief. En de schitterende foto's geven het idee dat je rond het MCL een compleet natuurgebied aantreft. Echt een kant van het MCL die ik niet kende. Kortom, hulde!"
- Frits J. Mostert (gepensioneerd communicatieadviseur en persvoorlichter bij Medisch Centrum Leeuwarden)


"De vele tuinfoto's maken dit een fijn boek om te lezen of rustig door te bladeren."
- Hella Botman (Medisch Centrum Leeuwarden)


"Complimenten hoor! Prachtige foto’s! Hier heb je echt heel erg je best op gedaan. En ondanks de zwaarte van het onderwerp (ziekenhuizen en wat je hebt meegemaakt) heb je een prettig leesbare toon van schrijven gevonden. Misschien een beetje plat gezegd maar het leest heerlijk weg. Compliment! Voor zover ik het nu kan bezien heb je zeker voor het MCL een standaardwerk neer gezet. Maar ik denk meer dan dat, de foto’s zijn zo sprekend ik denk dat Snoek Puur Groen met dit boek in de hand veel voor de andere ziekenhuizen in Nederland kan betekenen."


"Wat een ontzettend mooi boek. Erg professioneel samengesteld en opgemaakt."


"We zijn en waren ook al bijzonder trots op deze prestatie! Wat een enorm werk is dit en wat gaat het boek er ongetwijfeld mooi uitzien! Chapeau aan alle kanten."


"Ha Meindert, wat mooi om te lezen. Ik ben trots op je! Het is een eer om een bijdrage te leveren aan dit boek, vooral omdat ik heb ervaren hoe ongelofelijk belangrijk de natuur is als je ziek bent. "


"Met de binnentuinen heeft MCL goud in handen."


Meindert van Dijk
fotograaf | natuurgids | wandelcoach
ambassadeur van heilzaam groen
Dukerstraat 34, 8855CZ Sexbierum
06-46264523

info@meindertvandijk.nl
www.meindertvandijk.nl
www.MCLtuinen.nl

KvK nr: 01080027
BTW: NL001261421B67

Natuur op recept: de impact van natuur en groen op de gezondheid