Nieuwsbrief 'Schrijven is schrappen'.
Featured

Nieuwsbrief 'Schrijven is schrappen'.

Het laatste nieuws over de voortgang van de productie van mijn boek 'HEILZAME TUINEN - ZIEKENHUISKAMER ALS VOGELKIJKHUT' vind je in mijn zojuist verzonden nieuwsbrief 'Schrijven is schrappen'.

De finish komt in zicht! Op dit moment zijn we vooral bezig met het nalopen en corrigeren van teksten en het vormgeven van de hoofdstukken. Gelukkig hebben we daarbij hulp van enkele deskundigen op hun vakgebieden. We voorkomen hiermee dat onbedoeld onjuistheden in het boek komen. En passant wordt ook gelet op spelling en zinsopbouw.

In de loop van deze maand gaat het drukklare bestand naar de drukker. We lopen nu mooi op schema. Donderdag 12 september wordt het boek gepresenteerd tijdens het symposium 'Heilzaam Groen' in het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL).

Ik ben nu al trots op het mooie boek dat binnenkort op de markt komt. Het is eerste boek over de bijzondere tuinen bij de MCL-campus. Met veel prachtige foto's: uit het heden en het verleden, vanaf de grond en vanuit de lucht. Maar ook met mooie artist impressions van de toekomstige nieuwbouw van het MCL.

Daarnaast is het een boek met aandacht voor het wetenschappelijk onderbouwde belang van groen voor de gezondheid: HEILZAAM GROEN! Wil je weten wat je met je zorginstelling, bedrijf of (overheids)organisatie (maar ook in je woonomgeving) kunt doen om gezond groen een plek te geven? Dit boek biedt je waardevolle informatie en praktische tips.

De onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn:

  • De laatste loodjes
  • Schrijven is schrappen
  • Trots
  • Boekpresentatie
  • Voorverkoop
  • Dit boek als relatie- of eindejaarsgeschenk

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte: www.meindertvandijk.nl/nieuwsbrief. Je kunt hier ook de eerder nieuwsbrieven lezen.

 Aan de totstandkoming van dit foto(boek)project wordt medewerking verleend door:
Logo Snoek Puur Groen     Logo MCL

 De Schrijflijn | Uw tekstschrijver/journalist

 

  Twirre ontwerpt

Meindert van Dijk
fotograaf | natuurgids | wandelcoach
ambassadeur van heilzaam groen
Dukerstraat 34, 8855CZ Sexbierum
06-46264523

info@meindertvandijk.nl
www.meindertvandijk.nl
www.MCLtuinen.nl

KvK nr: 01080027
BTW: NL001261421B67

Natuur op recept: de impact van natuur en groen op de gezondheid