Blog 'Meindert van Dijk 2.0 - In de verlenging'

Persoonlijk blog over de tweede, nieuwe levensfase van mij, Meindert van Dijk (60+), maar ook over allerlei 'ditjes en datjes'. In april 2018 werd bij mij acute leukemie geconstateerd. Na zware chemobehandelingen en totale lichaamsbestralingen kreeg ik in juli 2018 een stamceltransplantatie van een onbekende donor. Zonder behandelingen had ik hooguit nog enkele maanden te leven. Meer over het ziekte- en herstelproces kun je lezen in mijn blog 'Leukemie is NIET leuk'. (Oorspronkelijk geplaatst op https://meindert-van-dijk.blogspot.com/)

Foto van mijn fleurige natuurtuin achter huis.

Bezinning

Dinsdag 16 augustus 2022. Het is de datum waarop mijn vader jarig was. Op 24 mei 2001 overleed hij. Mijn moeder volgde 10 juni van dit jaar. Inmiddels ben ik zelf met pensioen en ontvang ik sinds april 2022 AOW. Mijn basisinkomen is dus geregeld. Alleen... ik blijf zo graag nog actief. Ik vind het leuk om als (parttime) ondernemer zinvol bezig te blijven. Als fotograaf, als natuurgids en als wandelcoach...

Een nieuw blog - waarom?

Donderdag 30 juli 2020

Vandaag ben ik gestart met een nieuw blog: 'Meindert van Dijk 2.0 - In de verlenging'. Je vraagt je wellicht af: waarom? Ik heb op dit moment namelijk al de volgende websites:

  • www.meindertvandijk.nl
  • www.meindertvandijkfotografie.nl 
  • www.natuurfotowandelingen.nl
  • www.wandelcoachfriesland.nl.

Daarnaast ben ik onder meer actief op sociale media, voornamelijk LinkedIn en Facebook: